Bine aţi venit !

     Tiny Steps s-a înfiinţat în Chicago, Illinois în anul 2005 din nevoia de a oferi copiilor un program bazat pe individualitatea şi frumuseţea fiecărui copil în parte. Avem un program complex, format din părţi ale metodelor Montesori, Reggio Emilia şi un curriculum standard. Din anul 2009 suntem prezenţi şi în România oferindu-le părinţilor şi copiilor un model performant, complet nou pentru societatea noastră. Din Septembrie 2013, am deschis o noua locatie la standarde Europene, locatie ce include 3 sali de clasa separate, cabinet medical, bucatarie, grup sanitar copii, grup sanitar angajati, loc de joaca pentru copii, curte 200 metrii patrati.


   “O casã ca acasã” este filozofia noastrã, nu este doar o promisiune pentru un mediu minunat pentru copii, ci și o promisiune pentru o dezvoltare excelentã a fiecarui copil in parte.
    Cu noi copilul Dvs. va invaţã, va comunica și va vorbi în limba englezã, germană sau română în funcţie de grupa aleasă. Toate materiale noastre didactice sunt de calitate superioarã. Studiul limbii engleze sau germane avansate, împreunã cu o dezvoltare socio-educativã sunt principiile noastre de bazã pentru o creștere progresivã și fluentã a fiecărui copil, acestea, formând temelia succesului de la o vârstã fragedã.

   Oferim copiilor uneltele şi resursele necesare descoperirii şi explorării lumii înconjurătoare prin activităţi diversificate, toate acestea intr-un mod distractiv şi vesel. Copiii noştrii asimilează informaţii vitale creşterii capacităţii proprii de a rezolva probleme cognitive foarte rapid şi cu confidenţă.
Încurajăm:

  • explorarea şi cunoaşterea subiectelor atât de diversificate în ziua de azi în funcţie de abilităţile fiecăruia;
  • exprimarea personală intr-un mod creativ, pozitiv şi sincer;
     
  • curiozitatea naturală a copiilor de a descoperi şi experimenta cu lucruri noi;
     

Cu noi, copilul va fi mereu in siguranțã, intr-un mediu iubitor si curat. Cu noi, copiii de azi vor fi liderii de mâine.
Vă mulţumim şi vă aşteptăm !


 


 

Ultimele cautari

::